5 DAYS DEO – fri for svedlugt

5 Days Deo holder dig fri for svedlugt i 5 dage – også selv om du bader

KØB 5 DAYS DEO ONLINE HER

Den unikke sammensætning af ingredienser er hemmeligeheden bag en langvarige effekt. Hvor almindelige deodoranter har begrænset effekt på din krop, og i nogle tilfælde udsætter din hud for skadelige kemikalier, håndterer 5 Days Deo problemet på en langt mere effektiv måde.

Hvordan virker den…?
Kort fortalt neutraliserer 5 Days Deo bakteriemiljøet. Bakterier i dine armhuler lever af de affaldsstoffer, din krop frigiver. Faktisk er det ekskrementerne fra disse bakterier, der lugter. Når 5 Days Deo absorberes af huden, reduceres porernes diameter (uden at stoppes til) og sveden reduceres. Samtidig er bakterierne ikke længere i stand til at leve i dine armhuler. Med andre ord: Når der ingen bakterier er, er der ingen svedlugt.

Hvor sikker er den…?
5 Days Deo er fri for parfume og konserveringsmider og indeholder ingen skadelige kemikalier. Alle ingredienser er blevet godkendt af Astma-Allergi Danmark.

Hvor meget koster 5 Days Deo…?
Den vejledende udsalgspris for 5 Days Deo er 160 kr. og en flaske rækker til ca. 5 måneder. Dvs. 32 kr. pr. måned.

Hvad bør jeg ellers vide….?
5 Day Deo er lugtfri. Det betyder at du let kan bruge den sammen med din yndlingsduft. Hvis du ikke er 100% tilfreds med din 5 Days Deo, kan du blot returnere flasken, og du vil få refunderet det beløb, du har betalt for varen. Se garanticertifikatet i æsken.

 

KØB 5 DAYS DEO ONLINE HER