Handelsbetingelser

Bestilling
Når du handler hos RR Trading/Mirakelsvampen skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvor vi skal sende varerne til men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.
Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon
Ved bestilling/køb under 18 kr, tillægges der et håndteringsgebyr på 25 kr.
Betaling
Når du bestiller varer hos RR Trading/Mirakelsvampen kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:
Bankoverførsel:
Hvis du vælger betaling via bankoverførsel afsendes dine vare når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren.
Kontooplysninger til brug ved betalingen vil fremgå af din ordrebekræftelse.
Mastercard/Visa:
Hos RR Trading/Mirakelsvampen kan du som kunde vælge at betale med Visadankort, Visa, Mastercard. Hvis du betaler med disse trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PBS (Teller). Der er ingen gebyrer på disse kort.
Dankort:
Hos RR Trading/Mirakelsvampen kan du som kunde vælge at betale med Dankort. Hvis du betaler med Dankort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PBS (Nets)
Levering
Ordre hos RR Trading/mirakelsvampen leveres med GLS til den ønskede pakkeshop adresse, levering til privatadresse eller erhvervsadresse.
 Du vil i bestillingsprocessen kunne vælge mellem de, for din ordre, tilgængelige leveringsformer.
Normalt ekspederes din ordre løbet af en til to hverdage efter vi har modtaget betalingen. Hertil skal lægges GLS forsendelses tider.
Fortrydelsesret
Bestillinger hos RR Trading/Mirakelsvampen er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen.Når du returnere de købte varer skal det ske i væsentligt samme stand og antal.Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen hvis du på følgeseddelen angiver fakturanummer, eller du ligger en kopi af fakturaen i pakken.Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os at vide hvor skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb inklusiv fragt, men minus eventuelle gebyrer. Forsendelses omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.Tilbagebetaling af købssummen sker som bankoverførelse, og du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings – og kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne fra dig.Der er ingen krav om at du skal returnere varerne i den originale emballage, men det er dit ansvar at sørge for at de varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, at du gemmer kasse og anden emballage.
Hvis du af en eller anden årsag ikke har afhentet din pakke i pakkeshoppen inden 7 dage, så bliver den automatisk sendt retur til os. Vi forbeholder os retten til at modregne fragt/håndteringsomkostninger på 50,- for dig, når varen krediteres.
24 måneders reklamationsret
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst kundeservice mail: info@mirakelsvampen.dk. RR Trading/Mirakelsvampen dækker ikke de fragtomkostninger der måtte være, i forbindelsen med en reklamation.
Fortrolighed
RR Trading/Mirakelsvampen vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.I forbindelse med dit besøg på RR Trading/Mirakelsvampens hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:• Hvilket land kommer den besøgende fra
• Hvordan finder de besøgende vores side
• Hvilken browser bruger de besøgende
• Hvilken skærmopløsning har de besøgende
• Hvilken side kommer den besøgende ind på
• Hvilken side forlader den besøgende sitet fra
• Hvor lang tid bruger den besøgende på siden
• Hvor mange sider ser den besøgende
Hvem er vi?
Mirakelsvampen.dk er ejet af RR Trading (se.nr 34346674)